Twitter noteert verlies van 645 miljoen dollar

Dit artikel delen:
Twitter

Twitter meldt een nettoverlies van 645 miljoen dollar over 2013, krap drie maanden na zijn beursgang. Het verlies was verwacht door investeerders, maar de langzame groei in gebruikers baarde hen wel zorgen.

De omzet van het microblogbedrijf steeg evenwel met 110 procent naar 665 miljoen dollar vorig jaar. Gemiddeld zag Twitter in het laatste kwartaal van 2013 241 miljoen maandelijkse gebruikers op zijn website, een stijging van een luttele 3,8 procent vergeleken met het kwartaal daarvoor. Daarmee is een kentering ingezet ten opzichte van de stijging van 10 procent die het bedrijf begin 2013 nog zag in aantallen gebruikers. De ‘timeline views’ daalden met 7 procent, wat aangeeft dat gebruikers steeds minder vaak hun feeds verversen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben erg benieuwd of Twitter nog met iets nieuws gaat komen. Want anders zie ik het op termijn net zo doodbloeden als Hyves.

Als je niet innoveert, overleef je in die markt niet.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-06T20:10:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.