Rabobank deelt kennis in start-upprogramma

Rabobank neemt de komende drie jaar deel aan Startupbootcamp Fintech. Dat betekent dat start-ups niet alleen kunnen profiteren van een financiële bijdrage, maar ook van het netwerk en de kennis van de bank.

De financiële technologie (Fintech) is op dit moment een van de snelst groeiende sectoren wereldwijd. De sector heeft drieduizend start-ups, waarin de laatste vijf jaar 12,2 miljard dollar is geïnvesteerd en groeit jaarlijks gemiddeld met 15 procent. Die groei is niet alleen afkomstig van de start-ups, maar ook van bedrijven als Apple, Google, Ebay en Amazon.

Coaching

Rabobank,  en de dochterondernemingen De Lage Landen en MyOrder, hebben getekend voor een driejarig partnerschap bij het acceleratorprogramma. Startupbootcamp Fintech richt zich op startende bedrijven in de financiële technologie en presenteerde begin februari een nieuw drie maanden durend programma (start in augustus) waarop bedrijven zich nu kunnen inschrijven. De start-ups profiteren in het programma onder meer van coaching van meer dan honderd ondernemers, investeerders en zakelijke partners, die hen begeleiden bij het vormen, bouwen of verkopen van hun concept. Ook krijgt iedere succesvolle onderneming vijftienduizend euro en drie maanden gratis kantoorruimte in Londen. Rabobank is de enige Nederlandse bank die participeert in dit wereldwijde initiatief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Kunnen ze niet beter eerst in een flink integriteits/anti-fraude programma stappen.
Ze hebben zeker de beste kennis als struikrovers.

Op zich wel een helder commercieel, zij het niet nieuw natuurlijk, concept. Ben het ook wel eens met Keesje. Eerst maar eens de bezem er door.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-18T10:24:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.