SNS werkt bij Bill ook met LogicaCMG en Media Republic

Dit artikel delen:

LogicaCMG en Media Republic zijn naast SNS en MSN ook betrokken bij het buddybanking-project van SNS. Dat zegt woordvoerder Jan-Willem Dreteler van SNS Bank. Ook zijn de tarieven voor het overmaken van geld naar een buddy en de transactiekosten voor webshops volgens hem definitief vastgesteld.

Volgens Dreteler is LogicaCMG betrokken bij het project van SNS als systemintegrator en is Media Republic gevraagd grote delen van het design van Bill, zoals het nieuwe betaalsysteem voor messenger van SNS heet, te verzorgen. Dit meldt nieuwssite Emerce in navolging van hun eerder artikel over het nieuwe betaalsysteem van SNS.

Bill is een laagdrempelige prepaid betaalmethode op internet voor kleine bedragen en is speciaal ontwikkeld voor de msn-generatie. Voor Media Republic is juist gekozen omdat het bedrijf al nauw samenwerkte met msn en dat nog steeds doet. Daarbij verwijst Dreteler onder meer naar Eccky, een virtueel figuurtje dat binnenkort zal worden geïntegreerd in msn, maar dat nu nog volop getest wordt bij Media Republic.

Met LogicaCMG wordt in zee gegaan omdat het een goede reputatie heeft op het gebied van systeemintegratie. Bill draait binnen msn namelijk op de betaalsystemen van SNS. Verder meldt Dreteler dat het tarief voor het geld overmaken naar een buddy is vastgesteld op 3 eurocent per transactie en niet op 5 eurocent waarop eerder werd gespeculeerd.

Daarnaast is ook het tarief voor webshops bekend. Bij iedere aankoop moeten webshops 10 procent commissie betalen met een minimum van 10 eurocent en een maximum van 60 eurocent. Voor de koper zijn er geen additionele kosten aan een aankoop verbonden, verzekert Dreteler.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-17T14:09:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.