Dropbox deelt API voor zakelijk gebruik

Dit artikel delen:

Online bestandenuitwisseldienst Dropbox stelt hoogstwaarcshijnlijk vandaag, 3 december 2014, een application programming interface (api) beschikbaar waarmee ontwikkelaars zakelijke functionaliteiten kunnen bouwen. Dat staat in een presentatie waar ict-website TechCrunh de hand op heeft weten te leggen.

In de presentatie kondigt Dropbox aan een application programming interface (API) beschikbaar te stellen voor softwarebedrijven die de dienstverlening beter willen maken. Het gaat om functionaliteiten voor zakelijke klanten om de beveiligings-, compliance- en workflowgereedschappen, die zij al van derden hebben, te kunnen gebruiken op het Dropbox for Business-platform.

Uit het document blijkt dat Dropbox bij ruim twintig partijen interesse heeft gewekt voor het ontwikkelen van zakelijke toepassingen. Het zou onder andere gaan om Dell, IBM en Microsoft.

Dropbox biedt ontwikkelaars nu al de mogelijkheid om functionaliteit toe te voegen. Dat betreft vooral functionaliteiten op accountniceau. Met de nieuwe api moet het mogelijk worden om zakelijke functionaliteiten in te voeren op teamniveau.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-03T11:24:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.