Directeurspost moet VvR meer kleur geven

Margreth Verhulst zwaait scepter bij vereniging van registars

Dit artikel delen:

Margreth Verhulst is benoemd tot directeur van de Vereniging van Registrars (VvR). Het gaat om een nieuwe functie bij de vereniging van zelfstandige registrars van het Nederlandse .nl-domein. Met het aantrekken van een directeur wil de VvR haar slagkracht vergroten en de leden landelijk beter kunnen vertegenwoordigen. De 43-jarige Verhulst is eigenaar van en juridisch adviseur bij Bureau 42.

Samen met het bestuur gaat Verhulst zorgdragen voor de uitvoer van een door de leden van de vereniging gedragen strategisch plan. Belangrijk uitgangspunt daarbij is een bredere samenwerking in de (internet-)branche. De VvR wil zich landelijk steviger op de kaart te zetten en de leden beter vertegenwoordigen. De vereniging heeft als ambitie de domeinbranche uit te laten groeien tot één van de topsectoren in Nederland.

De kersverse directeur Verhulst is blij met haar benoeming. 'In het verleden heb ik mij vooral ingezet voor de belangen van een organisatie, maar ik kijk er naar uit om samen met alle stakeholders verder te werken aan het verstevigen van de positie van registrars en de samenwerking in de branche.'

Verhulst was is eigenaar van en juridisch adviseur bij Bureau 42 en was daarvoor jarenlang public & regulatory affairs officer en senior bedrijfsjurist bij XS4ALL. Daarvoor was zij IP-jurist en merkgemachtigde bij KPN en IP-advocaat bij De Vos & Partners advocaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-24T10:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.