Internetbureau TamTam krijgt nieuwe directie

Dit artikel delen:
Handen schudden

Internetdienstverlener TamTam heeft een nieuwe directie: Frank Schmid en Dimi Albers zijn beiden benoemd tot algemeen directeur. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bedrijf en nemen ze daarmee na negentien jaar het stokje over van oprichters Paul en Bart Manuel. Het tweetal blijft verantwoordelijk voor een aantal accounts en helpt mee met het verder uitbouwen van TamTam in Nederland en daarbuiten.

Albers krijgt in de rolverdeling de verantwoordelijkheid over het strategisch, creatief en technologisch beleid, terwijl Schmid zich richt op de bedrijfsvoering, groei en internationalisering. Albers was verantwoordelijk voor TamTam Amsterdam; Schmid werkte als algemeen directeur bij energieleverancier Oxxio en is eerder dit jaar aangetrokken.

De benoemingen maken onderdeel uit van de vorig jaar ingezette koers om TamTam uit te laten groeien tot een internetbureau dat op een breed vlak diensten kan leveren. Eerder dit jaar nam het bedrijf het Rotterdamse webbureau Supersteil over om de expertise te versterken op het gebied van gebruikerservaring-design en 'pixel perfect'-oplossingen voor meerdere apparaten.

TamTam heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Delft en Utrecht. Er werken zo'n 140 man. Tot de klantenkringen behoren onder meer Oxxio, UPC, HBO, Mojo Concerts, Bankgiro Loterij, Arcadis, Waternet, HTM, De Alliantie, het Nationale Opera & Ballet en Artsen zonder Grenzen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T11:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.