Bezoekersregistratie Infosecurity geopend

Dit artikel delen:

Ict-professionals, -managers en andere geïnteresseerden kunnen hun gratis bezoekerspas aanvragen voor de drie gecombineerde ict-beurzen Infosecurity, Storage Expo en The Tooling Event. De beurzen vinden dit jaar plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november 2015. Het hoofdthema van de twee dagen durende beurzen is dit jaar computing everywhere en dit thema wordt ondersteund door een zevental onderliggende onderwerpen.

Vanaf 1 september is het weer mogelijk om een gratis toegangskaart aan te vragen voor Infosecurity, Storage Expo en The Tooling Event. Tijdens deze beurzen, die jaarlijks worden georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht, worden bezoekers geïnformeerd over informatiebeveiliging-, it-storage- en it-beheer-vraagstukken, gekoppeld aan de zeven thema’s van de beurs: Cloud Computing, Cyber Security, Data Center & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Enterprise Mobility, IT Service Management & Control en Privacy, Governance & Risk Management.

Dit jaar staat het evenement in het teken van computing everywhere. Onderzoeksbureau Gartner riep computing everywhere uit als trend van 2015. Volgens Gartner houdt computing everywhere in dat verschillende technologieën bij elkaar komen en daarmee onze levenservaring fundamenteel veranderen. Het gaat daarbij verder dan alleen het automatiseren van dingen: de technologieën bieden een uitbreiding voor onze interactie met de fysieke wereld. Vorig jaar was het hoofdthema van de gecombineerde beurzen ‘internet of things’, de trend van 2014 volgens Gartner.

Uitdagingen computing everywhere

Volgens Jaarbeurs-markt manager Ivo Meertens moeten bezoekers na het beursbezoek direct de uitdagingen aan kunnen gaan die computing everywhere met zich meebrengt. Die uitdagingen bestaan volgens hem uit het inrichten van de it-infrastructuur om de diversiteit aan computing-eisen aan te kunnen en het beheer te vereenvoudigen. ‘Data kan overal gegenereerd worden, maar moet ook overal opgeslagen kunnen worden. En hoe ga je om met privacy en beveiliging om hoge boetes te voorkomen en cybercriminelen voor te blijven?’

Tijdens de beurzen kunnen bezoekers met hun vragen terecht bij een verscheidenheid aan exposanten. Hieronder vallen zowel lokale spelers als multinationals. Daarnaast worden er ruim 130 seminars georganiseerd, verspreid over twee dagen. 

Gratis registratie

Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. De beurs is geopend op 4 en 5 november 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de respectievelijke websites. Reageren via Twitter kan via de hashtags: #Infosecuritynl, #StorageExpo, #ToolingEvent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-02T10:03:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.