Netbooster neemt Internet Advantage over

Het Utrechtse online marketingbureau Internet Advantage is overgenomen door Netbooster Group. Deze beursgenoteerde internationale speler versterkt met de overname zijn internationale aanwezigheid en mondiaal bereik. Internet Advantage zal onder de naam Metapeople Nederland verdergaan. Netbooster Group voert deze naam ook in Duitsland en Zwitserland.

Alle werknemers, klanten en het gehele aanbod van diensten gaan over naar Metapeople Nederland. Oprichter en directeur Lennert de Rijk en zijn nieuwe collega-directeur Joost Geerts gaan in de komende jaren de integratie en de uitbreiding van Metapeople Nederland leiden.

Door de toenemende internationalisering gaat performance marketing een nieuwe fase in. Lennert de Rijk wil met Metapeople Nederland een belangrijke rol spelen in de ontwikkelingen op marketinggebied. ‘Onze klanten zullen profiteren van het feit dat Metapeople Nederland onderdeel is van een wereldwijd netwerk, absoluut onafhankelijk is en we werken met de beste mensen uit diverse landen.’ Zowel Internet Advantage als NetBooster/Metapeople richten zich op performance-driven digitale strategieën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-15T09:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.