McCoy koppelt raceauto met internet

IoT-case helpt Univerity Racing Eindhoven

Univerity Racing Eindhoven

Adviesorganisatie McCoy gaat de raceauto van het studententeam Univerity Racing Eindhoven (URE) uitrusten met veertig sensoren. Zodoende kan het team data genereren voor real-time en predictive analyses. Het URE-raceteam zet de technologie in tijdens het toernooi Formula Student.

McCoy gaat voor deze IoT-case een combinatie van verschillende technologieën inzetten. Zo zet het een cloudoplossing van Amazon Web Services in om data te ontvangen en gebruikt het een SAP Hana-syteem om het te hosten. SAP Business Warehouse on Hana wordt gebruikt om de predictive analyses uit te voeren en SAPUI5-technologie om de user interface te maken.

‘Voor ons is het prachtig om met deze nieuwe technologieën te spelen’, meent Jeroen Elie, managing consultant bij McCoy. ‘En het wordt helemaal geweldig als je dat kunt doen om een team studenten te helpen dat net zo gepassioneerd is als wij.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-26T11:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.