Drukke start ICT-beurzen Jaarbeurs

Dit artikel delen:

In de Jaarbeurs in Utrecht zijn de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event gestart. Aan het einde van de ochtend hebben al bijna vierduizend bezoekers de toegangspoorten gepasseerd. Op de achttiende editie van hét Nederlandse ict-evenement van het jaar, staat het onderwerp Computing Everywhere centraal.

Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden plaats op 4 en 5 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beursvloer tonen verschillende leveranciers hun oplossingen. Een greep uit het aanbod.

DearBytes ontrafelt netwerkgeheimen

De leverancier: 'Iedereen kent het belang van netwerkbeveiliging. Maar wat speelt zich daar werkelijk af? Het blijft voor velen een black box. Neem een kijkje in onze black box tijdens Infosecurity.nl 2015 en kom meer te weten over DearSOCDearSOC van DearBytes monitort het netwerk van de klanten 24x7. Bezoekers ervaren op een interactieve manier hoe dit in zijn werk gaat.' Ook geeft DearBytes Blue vs Red livedemo’s. Het Red Team laat zien hoe een realistische aanval op het netwerk wordt uitgevoerd. Daarbij ziet de bezoeker hoe een aanval wordt opgezet en hoe de aanvaller, nadat hij toegang heeft gekregen, verder zoekt naar informatie. Vervolgens laat het Blue Team zien hoe zo’n aanvaller op basis van gedrag is te detecteren.
Standnummer: 01.B136

UBM introduceert nieuwe versie AdRem Software

Op Infosecurity.nl introduceert UBM de nieuwste versie van AdRem Software: het NetCrunch network monitoring system. Daarnaast biedt UBM als partner van DriveLock bezoekers van de beurs een korting op vaste-schijfversleuteling van DriveLock voor laptops en desktops. DriveLock biedt gebruikers een ‘no-back-door-garantie’, ondersteuning van Windows-wachtwoorden, smartcards, tokens, single sign-on en eenvoudig en centraal beheer.
Standnummer: 01.A135

 

TellTales onthult nieuwe oplossingen en logo

Onlangs sloot TellTales Consulting - als partner voor Customer Service Improvement, Knowledge Management en Knowledge Security - een strategisch partnership met Watchful Software. Daarom besloot de onderneming zijn activiteiten rondom databeveiliging onder te brengen in een nieuwe zusteronderneming: TellTales Security bv (i.o.). Op de beurs toont TellTales Consulting de nieuwste oplossingen van Watchful Software en RightsWATCH. Daarnaast onthult het bedrijf de nieuwe logo’s en websites van TellTales Consulting en TellTales Security.
Standnummer: 01. E164

E-quipment showt draagbare oplossingen

E-quipment levert oplossingen waarmee digitale gegevens op een veilige manier kunnen worden opgeslagen en meegenomen. Op Infosecurity.nl presenteert het bedrijf datAshur Pro: een nieuwe, ultraveilige flashdrive waarmee gevoelige data-informatie is uit te wisselen. Deze is speciaal ontworpen voor bedrijven en overheden die werken met zeer vertrouwelijke data. E-quipment garandeert de meest veilige data-encryptie en beveiliging ter wereld.
Standnummer: 01.E141

Netgear introduceert Business Central Wireless Manage

Netgear introduceert de Business Central Wireless Manager: een uniek cloud-based managementplatform waarmee een compleet Wi-Fi-netwerk op afstand te beheren is. En dat vanuit één overzichtelijke console op elk device. Netgear heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van wireless netwerken, met name in branches als educatie, zorg en logistiek. Hierbij zijn wireless controllers volgens de leverancier één van de belangrijkste assets. 'Doordat een controller voor mkb-ondernemers echter vaak een te grote investering blijkt, kiezen zij vaker voor verschillende access points. Maar met de nieuwe Business Central Wireless Manager bedienen we zowel de grotere bedrijven die werken met controllers, als de kleinere die werken met access points. Dus eigenlijk de beste oplossing voor elk wireless netwerk zonder hoge investeringen', stelt de leverancier. Op Storage Expo kunnen bezoekers ontdekken wat Business Central Wireless Manager voor hun organisatie kan betekenen.
Standnummer 01.A068

Fujitsu toont toegevoegde waarde voor bedrijven

Op Infosecurity.nl laat Fujitsu zien hoe ze bij klanten kunnen zorgen voor substantieel meer performance. Klanten krijgen drie jaar gratis support op de Eternus DX8000-lijn, die bestaat uit tools voor de inzet bij IoT-toepassingen.
Standnummer: 01. B038

Theaters

Naast de informatie op de beursvloer is er een uitgebreid programma van sessies georganiseerd. Het thema Computing Everywhere vormt de paraplu voor zeven thematische ‘theaters’ die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies: Cloud ComputingCyber SecurityData Center & Infrastructure OptimisationData Growth & Storage CapacityEnterprise MobilityIT Service Management & Control en Privacy, Governance & Risk Management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-04T14:54:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.