Infor werkt samen met Actacom

Dit artikel delen:

Bedrijfsapplicatieleverancier Infor kondigt een samenwerking aan met het Utrechtse bedrijf Actacom, een ict-specialist voor onderwijs- en overheidsinstellingen, het mkb en bibliotheken. Dankzij de samenwerking kan de ict-specialist naar eigen zeggen zijn aanbod uitbreiden met de oplossingen van Infor, waaronder Infor V-smart, een geïntegreerd bibliotheeksysteem dat webgebaseerd is.

De samenwerking past in de groeiplannen van de Utrechtse firma en de versterkte focus op bibliotheken. De organisatie, die gespecialiseerd is in het aanbieden van cloudoplossingen als het gaat om kantoorautomatisering voor zowel bibliotheken als het onderwijs, heeft sinds september 2014 de dienstverlening uitgebreid met een afdeling functioneel beheer. Dit team, dat uit zeven personen bestaat, verzorgt het beheer van negentien Gelderse bibliotheken waaronder het beheer van ict-oplossing Infor V-Smart. 

Efficiëntie verhogen

Infor V-smart helpt bibliotheken gebruikers moderne diensten en goede zoekfunctionaliteiten te bieden. Gebruikers hebben bijvoorbeeld snel toegang tot zowel de digitale als de traditionele catalogus en tot accountinformatie. Ook kunnen ze gemakkelijk geleende items verlengen en reserveringen maken. De ict-oplossing vermindert handmatige handelingen voor het catalogiseren waardoor tijd wordt bespaard en de efficiëntie verhoogd. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld automatisch informatie-workflows delen. V-Smart creëert ten slotte realtime connectiviteit tussen de geïntegreerde modules om er zeker van te zijn dat alle gegevens kloppen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-05T13:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.