Managed hosting door True

Peter Appel Transport kiest DesktopToWork

Peter Appel Transport kiest voor het Online Werkplek-platform van de Haagse softwareleverancier DesktopToWork. Hiermee kunnen medewerkers van het transportbedrijf plaats-, tijd-, en apparaatonafhankelijk werken.

Peter Appel Transport zocht een cloudoplossing die eenvoud, continuïteit en samenwerking mogelijk kon maken. Dit om minder afhankelijk te zijn van de lokale besturingssystemen en software en de directe- en onderhoudskosten te verlagen. Het koos voor Online Werkplek van DesktopToWork.

In de afgelopen maanden is gewerkt aan de voorbereiding van de migratie. De gehele infrastructuur is inmiddels vernieuwd, waarbij Microsoft en Citrix de basis vormen. Medewerkers krijgen via de oplossing toegang tot een platform wat altijd beschikbaar is en benaderbaar vanuit gecertificeerde datacenters.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5851726). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×