Voorzitter Ipan stapt na twee jaar op

Dit artikel delen:

De Ipan (Interactive Professionals Associatie Nederland) heeft een nieuw bestuur gekozen. Vaste Ipan-ganger Boris Veldhuijzen van Zanten is de nieuwe voorzitter van de vereniging voor internetprofessionals en volgt daarmee Joost Broeren op. Internetveteraan Michiel Frackers komt in de raad van advies.

Broeren houdt  het voorzitterschap na twee jaar voor gezien. Hij heeft geprobeerd van Ipan meer dan een 'incrowd clubje' te maken. Op de vraag of dat gelukt is antwoordt Broeren: "Nee, ik denk het niet. Qua leden zeker niet. Wel is het zo dat we bij de events mensen van buitenaf hebben weten te trekken. Mensen die normaal buiten de doelgroep zouden zijn gevallen."

Ook wilde hij van de IPAN een soort kennisbank maken. Daarin is hij naar eigen zeggen ook niet helemaal geslaagd. "Het is heel moeilijk om kennis uit te wisselen binnen de Ipan. Ik heb onlangs een suggestie gedaan om kennis te verspreiden tussen mensen uit de Ipan-kennisgebieden via weblogs. Maar dat is nog niet van de grond gekomen. Ik ben heel erg druk geweest met de events."

Toch is Broeren naar eigen zeggen tevreden over wat er bereikt is in de afgelopen twee jaar: "We zijn tenminste gezond. we hebben ieder jaar positief gedraaid en minstens 25.000 euro overgehouden." Dat heeft erin geresulteerd dat de club nu 60.000 euro in kas heeft. Bij het aantreden van Broeren waren er 220 betalende leden. Inmiddels zijn dat er 375.

Zijn opvolger, Veldhuijzen van Zanten, wil zich nog niet te veel in zijn kaarten laten kijken. "Ik wil dat IPAN een plek is waar je als je ernaar toe gaat iets meemaakt, iets leert en iemand ontmoet waar je later nog wat aan hebt. Als je daarin slaagt ben je op de goede weg."

Een uitgebreid artikel is te lezen op de website van Emerce.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-04T11:53:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.