Deloitte gaat PTC helpen met uitventen IoT-platform

Dit artikel delen:
Internet of things

Softwareleverancier PTC en adviesbureau Deloitte Nederland starten een samenwerking om het gebruik van het Internet of Things (IoT)-platform Thingworx van PTC onder klanten te stimuleren. Daarvoor ontwikkelen beide partijen gezamenlijk branchespecifieke oplossingen. De eerste IoT-oplossingen zijn ontwikkeld voor bedrijven in de maakindustrie, olie- en aardgassector en de energie- en nutssector.

PTC, de Amerikaanse leverancier van product lifecycle management-software, nam begin 2014 het eveneens Amerikaanse Thingworx over, een platform voor het bouwen en beheren van applicaties voor Internet of Things (IoT). Samen met Deloitte wil PTC dit platform wereldwijd gaan uitventen. Het vizier is daarbij gericht op een snelle ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor condition-based monitoring, voorspellend onderhoud, digitale toevoernetwerken en met internet verbonden fabrieken (connected factories).

Deloitte en PTC zullen ook IoT-oplossingen ontwikkelen op het gebied van detailhandel en consumentengoederen, gezondheidszorg, biowetenschap en slimme steden.

Nederland is het eerste land binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika waar het IoT-pact tussen PTC en Deloitte handen en voeten krijgt. Deloitte beschikt over een afdeling die zich bezighoudt met digitale veranderingen; PTC levert de kant-en-klare tools aan voor het ontwikkelen van IoT-toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-11T10:32:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.