Managed hosting door True

E-handelaar Guapa laat oog vallen op Concept7

 

Innovatie

E-handelspecialist Guapa uit Leek heeft het in Groningen gevestigde designbureau Concept7 overgenomen. Beide bedrijven verwachten door de combinatie van specialismes sterker te staan op de e-commercemarkt. Guapa en Concept7 blijven vanuit Leek onder eigen naam actief. In totaal werken er 36 man.

Naar eigen zeggen stonden Gosse Kooi en Mathijs Kok, de aandeelhouders van Guapa, voor een keuze om een designteam op te bouwen, of een specialist op dit terrein over te nemen. Het duo besloot tot het laatste.

Mathijs Kok: 'Het bouwen van een eigen team kost meer tijd. De achttien jaar ervaring én naamsbekendheid van Concept7 zien wij als een vliegende start van onze samenwerking.'

Samen met Concept7 verwacht Guapa grotere slagkracht in de markt te realiseren. Concept7 is gespecialiseerd in mensgericht digitale vormgeving. 'Deze specialistische dienstverlening kunnen we nu ook binnen e-commerce aanbieden', aldus Kok. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6108776). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×