Levelfour Networks koopt glasvezelnetwerken Stepco

Dit artikel delen:

Levelfour Networks uit Arnhem heeft de glasvezelnetwerken van it-dienstverlener Stepco uit Ittervoort overgenomen. Stepco realiseerde op verzoek van klanten ook glasvezelnetwerken, maar beschouwde aanleg en beheer ervan geen kernactiviteiten. Het bedrijf zocht een strategische partner en kwam uit bij de Arnhemse glasvezelondernemer.

Voor Levelfour Networks betekent deze overname een forse uitbreiding van het aantal glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Het gaat om zestien netwerken op bedrijventerreinen in Houten, Ede, Dieren, Arnhem, Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam. Levelfour Networks zal de netwerken op de locaties verder uitbouwen en ervoor zorgen dat al deze netwerken voorzien worden van supersnelle breedbandverbindingen.

Volgens de glasvezelondernemer kunnen dankzij de overname alle ondernemers op de zestien bedrijfsterreinen nu de overstap maken naar glasvezel. Stepco zal zijn managed services-diensten aanbieden op alle netwerken die in beheer zijn van Levelfour Networks.

Bedrijven

Levelfour Networks is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers uit de telecommunicatie, breedband-infrastructuur en financiële dienstverlening. Het initiatief uit Arnhem initieert, realiseert en exploiteert glasvezelnetwerken op Nederlandse bedrijventerreinen. Het bedrijf nam een jaar geleden glasvezeldochter Parkned over van Parkmanagement Waalwijk.

Stepco - opgericht in 1992 - biedt cloud-, beheer- en beveiligingsdiensten. De it-dienstverlener maakt samen met Help-IT en het Duitse Twinsec deel uit van de Stepco Group. Stepco is gevestigd in Ittervoort en Houten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-24T08:19:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.