Bizway neemt hoster Internet Unie over

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Bizway, onderdeel van de Intermax Group, neemt per direct alle klanten over van Internet Unie, leverancier van hostingdiensten uit Amsterdam en onderdeel van Switch Datacenters. Er gaat één medewerker over. Het hostingbedrijf uit Bodegraven is een langetermijnsamenwerking aangegaan met Switch voor de afname van datacenterruimte.

Switch heeft besloten zich uitsluitend te richten op het ontwerpen, bouwen en verhuren van datacenters en zocht naar een partij om Internet Unie over te nemen. Deze partij is nu gevonden in Bizway.

Internet Unie levert al ruim vijftien jaar hostingdiensten. Met de overname van het klantenbestand zegt Bizway als onderdeel van de Intermax Group in één keer met veertig procent te kunnen groeien. Laatstgenoemde it-dienstverlenersgroep nam afgelopen februari een strategische belang in Bizway.

De Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat uit Intermax Cloudsourcing, Bizway, Guardian360 en NFIR. In totaal werken er circa honderd man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-15T16:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.