Made by Mouses overgenomen door Guapa

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Magento-partner Guapa E-commerce, een e-handelspecialist met kantoren in Groningen, Amsterdam, Zwolle en het Belgische Antwerpen, heeft Made by Mouses overgenomen. De in Zwolle gevestigde e-commerce-specialist gaat per direct verder onder de naam Guapa E-commerce.

Met de strategische overname verwacht Guapa E-commerce toegang te krijgen tot nieuwe talenten. ‘Op dit moment is het vinden van talent dat uit het juiste hout gesneden is, één van de grootste uitdagingen in onze branche’, zegt Mathijs Kok, oprichter van Guapa E-commerce. ‘Wij willen met een extra vestiging talent uit die regio nu ook de kans bieden zich bij Guapa te kunnen ontplooien.’ 

Beide partijen laten weten een stevige basis aan klanten te hebben en gaan nu verder onderzoeken waar in deze nog effectiever kan worden samengewerkt. De oprichters van Made by Mouses blijven actief vanuit de vestiging Zwolle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-05T12:00:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.