Total Webhosting Solutions koopt Spaans Axarnet

Dit artikel delen:

Axarnet Groep, een Spaanse leverancier van web- en cloudhosting, komt in handen van Total Webhosting Solutions (TWS). Via deze overname wil de webhoster uit Zwolle zijn eerste internationale stappen zetten om zo te groeien in Europa.

Axarnet Groep levert web- en cloudhosting diensten aan ruim tienduizend klanten in Spanje. Het bedrijf is al ruim twintig jaar actief en bestaat uit drie labels. Het gaat om Axarnet (internetserviceprovider), Infortelecom (leverancier van internetdiensten) en Cartagon (managed cloud service provider).

Door in handen van TWS te komen, krijgt Axarnet Groep toegang tot best practices en een netwerk van 'peers' die met vergelijkbare thema's te maken hebben. Daarnaast biedt TWS middelen om het groeiplan van de Spaanse organisatie te versnellen. Dat bestaat uit zowel organische groei als groei door middel van acquisities.

‘TWS fungeert als een accelerator omdat ze operationele best practices van andere TWS-collega's combineren met financiële flexibiliteit en ervaring’, vertelt Ventura Gil Peña, ceo van Axarnet Groep. ‘Dit zal mij in staat stellen om mijn groep sneller en efficiënter op te bouwen dan wanneer ik mijn ambities zelfstandig probeer te realiseren.’

Total Webhosting Solutions (TWS) uit Zwolle bestaat uit verschillende businessunits gericht op webhosting en clouddiensten. Elk bedrijf levert producten en diensten aan een specifiek marktsegment. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren zijn Yourhosting, Versio, PC Extreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada en Reviced Cloud Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-17T08:48:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.