RIPE NCC verlengt termijn Remco van Mook

Dit artikel delen:
IPv6

De internationale internet-registrar RIPE NCC heeft de termijn van bestuurder Remco van Mook met drie jaar verlengd. Van Mooks termijn liep in mei af. Hij is sinds 2010 verbonden aan RIPE NCC dat in Amsterdam is gevestigd.

RIPE NCC is één van de vijf grote internationale registrars zonder winstoogmerk. Het levert, beheert, registreert en verplaatst blokken met IPv4- en IPv6-adressen, webdomeinen en Autonomous System Numbers (ASN).

De klantenkring bestaat uit internetserviceproviders en internetbedrijven in Europa, het Midden-Oosten en delen van Centraal-Azië. De organisatie richt zich ook op aanvullende infrastructuurdiensten voor bijvoorbeeld bedrijven, universiteiten en particulieren.

Van Mook is naast zijn bestuursfunctie bij de registrar actief als directeur van Internet Exchange Point (IXP) Asteroid International. In een persbericht over zijn benoeming zegt hij vereerd te zijn met zijn nieuwe termijn in de executive board.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-03T11:19:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.