Macaw lijft Duitse B+D Interactive in

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Ict-dienstverlener Macaw uit Hoofddorp neemt B+D Interactive over. Dat is een Duits internetbureau voor digitale communicatie, digitale marketing en e-handel. Macaw kondigde vorig jaar al aan kansen te zien liggen op de Duitse markt en opende een kantoor in Düsseldorf. B + D Interactive houdt kantoor in Keulen; er werken zo'n vijftig man.

B+D Interactive is een web-agentschap voor digitale communicatie en e-business. Tot deze overname maakte het deel uit van de B+D-groep. Het bureau biedt digitale oplossingen en producten op het gebied van websites en portals, e-business, mobiel, online-marketing, sociale media, contentmarketing, klantrelatiebeheer en digitale campagnes. Klanten zijn Vorwerk, L'Oréal, Telekom, REWE, Postbank, BMW, AXA, Veltins, RTL Mediengruppe en Henkel.

Met de toetreding van B + D Interactive groeit Macaw uit tot een organisatie met ongeveer 370 werknemers verspreid over locaties in Hoofddorp, Barendrecht, Apeldoorn, Vilnius (Litouwen) en Keulen. B+D Interactive zal verdergaan onder de naam Macaw, met huidig directeur Uli Wolter als algemeen directeur Macaw Duitsland.

Ambities

Algemeen directeur William van der Pijl van Macaw spreekt de ambitie uit om met zijn bedrijf in Europa verder te groeien door autonome groei, overnames en samenwerkingen. Hij ziet kansen liggen als 'full-service digital partner' die klanten kan ondersteunen op Europese schaal. Zowel aan de kant van de operationele it - de systeemintegratie - als aan de businesskant met oplossingen op het vlak van digitale transformatie, datagedreven ondernemen en digitale marketing.

Macaw is opgericht in 1994. De ict-dienstverlener bedient klanten als Evides, Heineken, ANWB, Smurfit Kappa, Univé, ONVZ, VGZ en Volkswagen PON Financial Services en Shoeby. Het bedrijf is Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-03T10:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.