Ctac neemt ict-integrator Oliver IT over

Dit artikel delen:
Ctac pand Den Bosch 2012

Ict-dienstverlener Ctac neemt een meerderheidsbelang van 75 procent in Oliver IT over. Dat bedrijf uit Den Bosch is gespecialiseerd in integratie en softwareontwikkeling van web- en mobiele oplossingen. Oliver blijft als onafhankelijk onderdeel van de Ctac-groep opereren.

Oliver, opgericht in 2009, is gevestigd in 's-Hertogenbosch en heeft zo'n veertig medewerkers in dienst. Zij bedienen klanten als PostNL, Jumbo, Fluvius tot aan KPN en Spie. Ctac neemt nu een meerderheidsbelang van 75 procent in de organisatie. Dit wordt naar verwachting medio april dit jaar afgerond. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over verwerving van het resterende minderheidsbelang over drie jaar.

Ctac-ceo Henny Hilgerdenaar stelt dat de acquisitie van Oliver IT een volgende stap is in de realisatie van de equity story. Zo nam de ict-dienstverlener eind vorig jaar al Purple Square Management Partners over. ‘Via de overname van Oliver IT krijgen we toegang tot kennis, expertise en track-record van Oliver op het vlak van integratie, web & mobiele oplossingen.’

Gerben Moerland (co-founder) en Martien Merks (medeaandeelhouder) blijven actief bij Oliver IT en behouden een minderheidsbelang in de organisatie. Hiermee is hun betrokkenheid naar eigen zeggen gewaarborgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-04T11:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.