Nieuwe Chrome-versies op lange baan geschoven

Dit artikel delen:
Google hoofdkantoor

Google gaat vanwege de coronacrisis voorlopig geen nieuwe versies van zijn browser Chrome uitbrengen. Ook de ontwikkeling het Chrome-besturingssysteem staat op een lager pitje.

Begin deze week had Chrome 81 moeten uitkomen, maar die is uitgesteld. In een kort blogbericht zegt Google dat het coronavirus roet in het eten heeft gegooid en dat het de werkschema’s van zijn ontwikkelaars heeft moeten aanpassen.  

Alle updates worden voorlopig uitgesteld. Voor beveiligingsupdates wordt wel een uitzondering gemaakt. Zo heeft Google ondertussen wel nog een geüpdatete versie van Chrome 80 voor Windows, Mac en Linux gelanceerd waarin dertien bugs zijn geplet.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-19T10:41:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.