Expereo koopt toegangsregelaar Comsave

Dit artikel delen:

Expereo, een Amsterdamse aanbieder van internettoegang- en netwerkdiensten (sd-wan), neemt Comsave over, eveneens uit de hoofdstad. Comsave biedt software waarmee internet-toegangdiensten te beheren en automatisch te regelen zijn.

Volgens Matthijs van Seventer, directeur van Comsave, is zijn bedrijf in Europa een snel groeiend platform voor 'network connectivity intelligence en sourcing' met een uitgebreid api-ecosysteem.

De overname wordt ingegeven door Expereo's wens zijn netwerkportfolio voor multinationals en service providers te vereenvoudigen. De acquisitie moet tevens bijdragen tot de doelstelling om Expereo.one te laten uitgroeien tot een van de sterkste digitale platforms voor het beheer van wereldwijde internet, cloudtoegang en sd-wan oplossingen. Klanten kunnen zo volledig inzicht krijgen in de connectiviteit en prestaties van applicaties.

Apax Partners

Het in 2004 opgerichte Expereo is sinds een jaar eigendom van Apax Partners uit Parijs. De Franse investeerder nam het bedrijf toen over van The Carlyle Group, een Amerikaanse investeringsmaatschappij. Expereo werkt samen met datacenterpartners als Microsoft en AWS. Vorig jaar had Expereo al overnames aangekondigd om zijn productportfolio te kunnen uitbreiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-23T16:37:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.