Wereldwijde storing bij Google

Dit artikel delen:
email

Google ondervindt momenteel een grote storing. Vooral het versturen van e-mails met een bijlage loopt fout. Ook diensten als Google Drive, Google Meet en Google Chat haperen. Google is op de hoogte en werkt aan een oplossing.

De problemen begonnen vanochtend en lijken zich vooral bij Gmail te manifesteren. Gebruikers die een e-mail met een bijlage proberen te versturen, krijgen een foutmelding te zien. Sommige gebruikers melden ook problemen bij het inloggen. Iets na half twaalf meldde Google dat de problemen voor een deel van de gebruikers opgelost zijn. De rest zou snel volgen.

De problemen zouden zich volgens de gespecialiseerde website DownDetector vooral in Europa, India, Japan, een deel van Australië en Californië voordoen. Naast Gmail zijn er ook problemen met onder meer Google Drive en Google Chat gemeld. Drive-gebruikers geven aan dat ze geen bestanden kunnen synchroniseren en er zijn geen berichten via Chat te versturen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-20T12:00:00.000Z Frederic Petitjean