Tie Kinetix verkoopt Google-ads-lijn voor 6 miljoen

Dit artikel delen:

Tie Kinetix, leverancier van e-commerce-oplossingen en partner van Microsoft, verkoopt zijn Google-Ads-lijn aan het Amerikaanse Impartner. Met de verkoop verdient het bedrijf uit Breukelen zo’n zes miljoen euro. In boekjaar 2020 genereerde het onderdeel een omzet van 2,2 miljoen euro.

Het bedrijf noemt de transactie een belangrijke strategische mijlpaal, waarbij de onderneming benadrukt volledig te willen focussen op electronic data interchange (edi)-integratie. Tie Kinetix gaat het opgehaalde geld investeren in verdere groei en ontwikkeling binnen b2b en de overheidsmarkt.

De leverancier uit Breukelen kondigde de verkoop van het bedrijfsonderdeel half februari al aan. De transactie was uitgesteld op verzoek van Impartner die wegens het coronavirus pas later akkoord kreeg op de financiering.

Samenwerking met Google

Het Google-Ads-for-Channel-onderdeel, ontwikkeld in hechte samenwerking met Google, groeide volgens Tie Kinetix snel in 2020. Klanten waren met name bedrijven die hun hun uitgaven aan digitale media (advertenties) wilden optimaliseren. Impartner wil deze tak naar een hoger niveau brengen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-24T15:40:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.