BOM investeert in advertentietool Adchieve

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert een niet nader genoemd bedrag in Adchieve. Dat bedrijf, met vestigingen in Den Bosch en Rotterdam, levert een tool waarmee marketeers online adverteren op websites als Google kunnen automatiseren en het effect hiervan kunnen meten. Het kapitaal wordt aangewend om de tool op nieuwe platforms beschikbaar te maken en om vanuit één omgeving de advertenties op deze platformen te beheren.

Adchieve levert een pay per click (ppc) management software-tool waarmee gebruikers campagnes kunnen maken voor diverse advertentiekanalen, waaronder Google, Facebook en Amazon. Een algoritme optimaliseert en automatiseert de advertenties bij potentiële internetkopers en is afgestemd op hun specifieke wensen. Het bedrijf bedient (inter)nationale klanten in de retail- en reisbranche, waaronder Nelson, Dille & Kamille en Hornbach.

De tool is in eerste instantie ontwikkeld voor Google-advertenties. Inmiddels is deze, in beperkte mate, ook beschikbaar voor Facebook en Amazon. De onderneming gebruikt de investering om de advertentiemogelijkheden bij deze nieuwe platformen uit te breiden. Ook werkt het aan een functionaliteit waarbij klanten vanuit één omgeving over alle drie de kanalen heen kunnen adverteren. Dit gebeurt nu nog handmatig.

De BOM investeert in startup en scale-ups met een sterke link met Noord-Brabant. Het bedrag varieert tussen de 150.000 euro en vijf miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-11T16:34:00.000Z Suzanne Martens