Esmero koopt webhosting-activiteiten van Eazit

Dit artikel delen:

Webhoster Esmero uit Eindhoven neemt het shared webhosting-portfolio van Eazit over. Hiermee versterkt het bedrijf zijn portfolio. Eazit, een ict-, internet- en telecomleverancier, kan zich na de verkoop richten op zijn private hosting-activiteiten. De partijen delen geen financiële details van de overname, die per begin dit jaar van kracht is.

Esmero biedt domeinen en webhosting. Het bedrijf koopt nu de webhosting-activiteiten van Eazit om zich hierin te specialiseren. Via de overname komen onder meer AS Hosting, Wat Snel, DoeMee, Netnation en Flexservers in het beheer van Esmero. De klanten worden overgezet op de infrastructuur van Esmero. Dit proces duurt naar verwachting een half jaar, maar moet voor klanten ongemerkt blijven.

Eazit, onderdeel van Enreach holding, doet nu afstand van het shared webhosting-portfolio om zich meer te kunnen richten op de kernactiviteiten van het bedrijf: mobiele telefonie, ict, internet en voip. Het bedrijf is heeft vestigingen in Amsterdam, Drachten, Houten en Veldhoven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-24T15:38:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.