Dertiende overname Techone: 12Connect

Dit artikel delen:

De Rotterdamse ict-groep Techone heeft 12Connect gekocht. Dit is een telecombedrijf uit Etten-Leur dat diensten en producten levert op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en internet, gespecialiseerd in voice over internet protocol (voip). Het is de dertiende acquisitie van Techone sinds het medio 2020 op overnamejacht ging.

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, wil de komende jaren middels acquisities uitgroeien tot een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren it-infrastructuur, telefonie en beveiliging.  

12Connect, opgericht in 2005 door Wim van Breugel en Momo Kanouni, claimt een van de eerste voip-aanbieders in Nederland te zijn. Van Breugel zegt over de overname: 'De eisen van klanten op het gebied van ict zullen in de komende jaren toenemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Techone de juiste partij is om hier invulling aan te geven. Met een goed gevoel draag ik het stokje aan 12Connect over.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-18T22:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.