Team.Blue neemt Nederlandse Hipex over

Dit artikel delen:
Partners handen

Team.Blue (de samensmelting van Combell en TransIP) heeft het Nederlandse Hipex overgenomen, een hoster die gespecialiseerd is in e-commerce. Hipex wordt ondergebracht bij Hypernode, het vroegere Byte.

Hipex werd opgericht in 2008 en is bekend om zijn cloudhosting-oplossingen voor e-commerce-software als Magento, Shopware en Akeneo. Het bedrijf bedient zowel kleine e-shops als grote, internationale spelers en richt zich op een snelle performance van de digitale winkels. In de klantenportefeuille zitten bedrijven als ANWB, Lamp & Licht, PME Legend en Swiss Sense.

Hipex zal onderdak krijgen bij Hypernode, dat al eerder door Team.Blue werd ingelijfd. Hypernode (dat begon als Byte) maakt met MageReport een tool om kwetsbaarheden in Magento-webwinkels op te sporen.

Team.Blue ontstond uit het samengaan van het Belgische Combell en het Nederlandse TransIP. Nadat beide bedrijven een gretige overnamehonger aan de dag legden in de Lage Landen, smolten ze in april 2019 samen. Sindsdien werden onder meer in Griekenland en Bulgarije bedrijven ingelijfd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T10:43:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.