Happy Horizon koopt Magento-specialist Experius

Dit artikel delen:

Het snelgroeiende Happy Horizon neemt e-commerce (Magento) ontwikkelspecialist Experius uit Utrecht over. Voor de van oorsprong Eindhovense bureaugroep is het de vijfde acquisitie in korte tijd. Onlangs traden PauwR en Flashpoint uit Tilburg toe tot de groep. Eerder werden het Amsterdamse online marketing bureau Nochii Online Marketing en non-profit agency WWAV, eveneens uit de hoofdstad, ingelijfd.

Met de 65 e-commerce-specialisten van Experius groeit Happy Horizon tot 360 medewerkers. Reden voor Peter van der Reijden, directeur Experius, om aansluiting te zoeken bij een groter verband is de consolidatie in de e-handelbranche. 'We merken dat klanten steeds meer zoeken naar een volledig geïntegreerd aanbod op het digitale domein. Zodat ze op elk moment in de klantreis de beste (online) winkelervaring leveren. Dankzij de brede marketingdiensten van Happy Horizon kunnen we nu een full service dienstverlening richting onze klanten realiseren,' stelt hij.

Walter van de Weg, baas van Happy Horizon, wenste uitbreiding naar Utrecht: 'We willen door heel Nederland sterk vertegenwoordigd zijn met onze groep.' Zijn bedrijf zit al in Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode, Tilburg en Eindhoven. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-16T17:16:00.000Z Alfred Monterie