Mark Beunk verruilt Kaspersky voor Cyberint

Dit artikel delen:

Mark Beunk.

Mark Beunk, general manager Nordics & Benelux bij ict-beveiliger Kaspersky, is overgestapt naar Cyberint. Dat is een van oorsprong Israëlische ict-beveiliger die zich richt op security-diensten zoals attack service monitoring, threat intelligence en digital risk monitoring. Beunk wordt channel director voor de emea-regio en start in zijn nieuwe rol met de bouw van een partnerprogramma voor groei binnen de Europese markt.

Beunk is deze week gestart bij Cyberint, dat onder meer ict-beveiligingsdiensten levert aan Levi’s en Broadcom. De ict-beveiliger speurt naar cybercriminelen die online frauderen door bijvoorbeeld online-winkels na te maken. Via een kleine aanpassing in het webadres, bijvoorbeeld de toevoeging van een punt of een streepje, leiden die criminelen nietsvermoedende klanten naar een nepwinkel en troggelen ze vervolgens geldbedragen af. Met name binnen de detailhandel, financiële sector en bij zakelijke toeleveranciers met een eigen e-platform groeit die vorm van criminaliteit.

Beunk legt uit dat veel ict-beveiligers gericht zijn op endpoints en netwerken, terwijl zijn nieuwe werkgever ook buiten de randen van het ict-netwerk van zijn klanten naar cybercriminaliteit speurt.

Beunk werkte 2,5 jaar voor Kaspersky dat de aansturing van de activiteiten in Europa heeft aangepast. Morten Lehn is in oktober benoemd tot managing director voor Noord-Europa. Daaronder vallen ook Groot-Brittannië, de Benelux en Oost-Europa. Tim de Groot is sinds oktober actief als territory manager voor Kaspersky in de Benelux. 

Voor zijn tijd bij Kaspersky werkte Beunk bij de netwerkbeveiligingsdivisie van VMware (Carbon Black) en ict-distributeur Arrow.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-12T10:48:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.