Microsoft test bèta van nieuwe maildienst

Dit artikel delen:

Microsoft Mail Beta is Microsofts nieuwe e-mailwebdienst. Het is geen upgrade voor Hotmail maar een compleet nieuw ontwikkelde applicatie die moet concurreren met Googles Gmail. Microsoft nodigt testers van de bètaversie van MSN Messenger uit om de nieuwe mailapplicatie te testen.

Indien u geïnteresseerd bent om Microsoft Mail Beta uit te proberen dan heeft u een Hotmail-account nodig die dan automatisch wordt omgezet naar Microsoft Mail Beta. In ruil krijgt u 2 Gigabyte aan opslagruimte, een ‘rich text’-editor, bescherming tegen phishing-aanvallen en een gebruiksvriendelijkere layout.

Microsoft Mail Beta heeft een leesscherm waar u een voorbeeld van het bericht en thumbnails van bijgevoegde afbeeldingen kunt bekijken. Het informatiescherm vertelt u wanneer het programma een afzender niet herkent zodat u deze met één klik van de muis kunt blokkeren. Wanneer het programma vermoedt dat een afzender nep is kan het de tekst van het bericht verbergen. Verstuurde berichten worden automatisch bewaard in de ‘verzonden berichten’-map.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

nou ik had me aangemeld maar geen omzetting naar de micro mail beta ik had wel een geldig hotmail acount hoe kan dat is dit soms een grap of zo wie kan mij dat vertellen

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-21T16:37:00.000Z Redactie Computable/PCM
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.