Zoom wil je ook virtueel laten netwerken

Dit artikel delen:

Technologiebedrijf Zoom introduceert Zoom Events Virtual Networking, een functie die bezoekers van online-evenementen de mogelijkheid geeft om te netwerken.

Er zijn al heel wat toepassingen die virtueel netwerken mogelijk maken, ook bij evenementen zoals Bizzabo en Grip Event Networking.  Maar volgens Zoom is netwerken tijdens een virtueel evenement nog steeds vaak niet of slechts beperkt mogelijk. Met de lancering van nieuwe virtuele netwerkfuncties wil het techbedrijf, bekend van de toepassingen voor online-meetings en -presentaties, zich meer in de markt van online-netwerken begeven. ‘We bieden de mogelijkheid om de kracht van in-person events online in te zetten’, klinkt het bij Zoom.

Zoom Events Virtual Networking, de naam van de toepassing, wil alvast de communicatie tussen de bezoekers van een virtueel of hybride evenement verbeteren. ‘We moedigen deelnemers aan om actief conversaties aan te gaan.’

Als je je evenement organiseert op het Zoom Events-platform, kan je netwerken per evenement in- of uitschakelen. Als netwerken is ingeschakeld, hebben deelnemers opties om voor, tijdens en na afloop van het evenement contact te leggen met anderen. 

Om te starten, moeten deelnemers een profiel aanmaken met afbeeldingen, sociale kanalen en video’s. Hierna kunnen ze als de netwerkoptie is geactiveerd voor, tijdens of na het evenement een connectie maken met andere aanwezigen. Het is ook mogelijk te chatten met de nieuwe connecties tijdens het evenement.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T12:15:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.