Interconnect verhuist naar nieuw hoofdkantoor

Interconnect Services verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Den Bosch nabij de A2. Ook een nieuw geavanceerd Tier 3+-data- en cloudcenter is daar gevestigd.

Het oude pand van deze grote onafhankelijke leverancier die zich op Zuid-Nederland richt, blijft voorlopig in gebruik. De migratie gaat geleidelijk. Een woordvoerster verwacht dat voor het eind van het jaar alle klanten naar de nieuwe locatie zullen zijn overgegaan. Inmiddels begint in het nieuwe datacenter een datazaal vol te lopen. Behalve in Den Bosch heeft Interconnect nog een tweede datacenter in Eindhoven.

Het Brabantse familiebedrijf biedt it-infrastructuur waarbij colocatie wordt gecombineerd met een of meerdere cloudvormen of waarbij twee of meerdere cloudvormen worden gecombineerd. Het nieuwe adres is Het Sterrenbeeld 55 in Den Bosch.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-17T10:47:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.