Zorg & ICT uitgesteld naar medio juni 2020

Dit artikel delen:

Vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht wordt verplaatst van 7,8 en 9 april naar 16, 17 en 18 juni 2020. Beursorganisator Jaarbeurs treft de maatregel in verband met het coronavirus. Dit maakt de organisatie deze ochtend bekend.

De bezorgdheid rond de huidige situatie groeide volgens de organisatoren zowel bij exposanten en  bezoekers als de organisatie. Vanuit zorginstellingen kwamen steeds meer bevestigingen binnen dat medewerkers geen niet-cruciale bijeenkomsten meer mogen bijwonen. Daarbij is het risico te groot dat eventuele besmetting zal leiden tot uitval van zorgprofessionals en overbelasting van lokale zorgsystemen, juist op een moment dat ze hard nodig zijn. Daarnaast heeft de overheid gisteren besloten dat evenementen met meer dan honderd personen tot minimaal 1 april 2020 worden afgelast.


Geen afstel

"Uitstel is geen afstel en we kijken nu vooruit naar de komende editie in juni 2020"

Gezien ook de periode na 1 april 2020 onzeker is, is na zorgvuldige afweging besloten dat de editie van Zorg & ICT 2020 wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 juni 2020. ‘Maar uitstel is geen afstel en we kijken nu vooruit naar de komende editie in juni 2020’, aldus Paul Verdult van de Jaarbeurs. De editie in juni 2020 zal noodgedwongen in andere hallen bij Jaarbeurs plaatsvinden. Op dit moment wordt de nieuwe plattegrond gemaakt. De organisatie blijft de situatie uiteraard op de voet volgen en evalueren, maar heeft er vertrouwen in dat het volwaardig concept in juni 2020 in betere omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan.

Let’s change health

Thema van de beurs blijft hetzelfde: Let’s change health. Centraal staat het gegeven dat het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ict niet alleen interessant is voor  zorgverlener en patiënt, maar vooral een absolute must. Lees ook het interview met brandmanager Paul Verdult, dat Computable eerder met hem hield.

Zorg & ICT 2020

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2020. De beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 16 tot en met 18 juni 2020. Registreren kan via de site.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-13T11:16:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.