Digitale versnelling zit tussen de oren [VIDEO]

TBX 2021

De ict-vakbeurs TBX (Tech Business Accelerate) staat in het teken van het versnellen van digitale veranderingen. 'De beste versnelling zit tussen de oren', zegt Jim Stolze, tech-duider en spreekstalmeester op TBX. 'We denken dat het over techniek gaat maar het is eigenlijk een mindset: je moet met elkaar willen veranderen', zegt hij in het eerste Computable Journaal over dit kersverse evenement dat 3 en 4 november plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht..

In dit Computable Journaal laten naast Jim Stolze diverse andere sprekers hun licht schijnen over digitale transformatie. Onder meer adviseur Danny Mekić die als eerste keynotespreker optrad. Hij vindt eigenlijk dat de beurs als naam XBT had moeten krijgen: ‘De huidige digitale transformatie is begonnen met de versnelling door de pandemie. Bedrijven hebben daarvan geprofiteerd, mogelijk gemaakt door technologie. Dus: Accelerate. Business. Tech: XBT.’

Verder aandacht voor Fluffy. Deze robot hond heeft nog geen vachtje, zegt Michiel van den Akker van Smart Robot Solutions, maar kan al wel worden ingezet voor beveiliging en inspectie. De politie gebruikt Fluffy al.

(Video: Jeroen de Groot/De Filmpjesmaker.)

Computable Journaal: TBX 2021

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-04T12:34:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.