Managed hosting door True

Uitzendbureau geeft ICT'er loopbaanadvies

 

Arbeidsbemiddelaar Appoint gaat ict'ers adviseren op carrièregebied. De Droombaandag moet werknemers helpen bij het realiseren van een succesvolle loopbaan.

Arbeidsbemiddelaar Appoint organiseert op donderdag 4 september de Droombaandag. Tijdens het evenement in het Silodamgebouw in Amsterdam laat het bedrijf werknemers onder andere zien waar hun sterke en zwakke kanten liggen en welke baan het beste bij ze past.

Deelnemers aan de Droombaandag kunnen een talentenanalyse doen, een persoonlijk businessplan opstellen en loopbaantips opdoen. De Intermediair, die onder andere bemiddelt voor ict'ers, hoopt werknemers niet alleen een handvat te bieden om een goede loopbaan realiseren, ook noemt de arbeidsbemiddelaar het evenement een dag ‘voor iedereen die wil werken aan geluk'.

"Zelf je loopbaan plannen en daarvoor de beschikbare middelen inzetten, past in deze tijdsgeest", zegt René Steuer, initiatiefnemer van de Droombaandag en directeur van Appoint. "We stimuleren deelnemers zichzelf als een merk te presenteren. Jij bepaalt het beleid, maakt een planning voor de toekomst en weet wat je waard bent."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2674503). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×