Oud-HP-baas verkoopt aandelen voor 30 miljoen

Mark Hurd, voormalig ceo van HP, verkoopt voor ongeveer 30 miljoen dollar al zijn aandelen in HP. Drie weken na het terugtreden van Mark Hurd heeft hij een order geplaatst om al zijn aandelen, met een waarde van ongeveer 30 miljoen dollar, te verkopen. Dat blijkt uit documenten die bij de Amerikaanse waakhond Securities and Exchange Commission (SEC) zijn geplaatst.

Het gaat om de verkoop van 775.000 gewone aandelen. Merrill Lynch & Co verkoopt voor Hurd het aandeel voor 39,04 dollar per stuk. Dat is bij elkaar ongeveer 30,3 miljoen dollar.

Hurd nam op 6 augustus, na een intern onderzoek, ontslag nadat gebleken was dat hij onjuiste onkostendeclaraties had ingeleverd en bekend werd dat hij een persoonlijke relatie had met 'marketingmedewerkster' Jodie Fisher. Zij had een aanklacht wegens seksuele intimidatie ingediend, maar dat was volgens HP niet aan de orde. Hurd heeft wel geschikt met Jodie Fisher.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ai ai, outcomes that matter of we deliver on our commitments so you can deliver on yours.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-27T14:07:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.