HP Discover 2011

HP introduceert nieuwe cloudcertificeringen

Cloud-applicaties

HP heeft nieuwe cloudcertificeringen aan het HP ExpertONE Converged Infrastructure-certificeringsaanbod toegevoegd. De trainingen voor de certificeringen worden aangeboden door een aantal grote opleiders, zoals Global Knowledge. Dit maakte HP bekend tijdens de eindgebruikersbijeenkomst Discover 2011 in het Oostenrijkse Wenen.

Met een HP Accredited Solutions Expert (ASE) Cloud Architect-certificering kunnen it-specialisten hybride, private en publieke clouds uitrollen. Met de HP ASE Cloud Integrator-certificering kunnen it-specialisten cloudoplossingen bouwen die gebaseerd zijn op de HP Cloud Service Automation for Matrix-oplossing. Met de HP Master ASE Cloud Integrator-certificering kunnen clouds voor grote omgevingen worden gebouwd die werken op HP's CloudSystem en Converged Infrastructure.

De certificeringen zijn te verkrijgen via een netwerk van opleiders die verbonden zijn aan de HP ExpertONE Learning Solutions Partners. Leden zijn onder andere Global Knowledge. Kennis is te vergaren via het HP Press-programma met boeken die online en via de HP Press Marketplace verkrijgbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-01T09:47:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.