Managed hosting door True

Ronald Kasteel verlaat TSS

Gerrit Oosterhof neemt tijdelijk taken waar

 

Ronald Kasteel stapt op bij Total Specific Solutions (TSS). De algemeen directeur verlaat KZA, de TSS-divisie voor het testen van software en kwaliteitscontrole. Kasteel gaat per 1 maart 2014 aan de slag bij softwarebedrijf Actuera dat software maakt voor pensioenfondsen- en aanbieders van levensverzekeringen.

TSS zoekt een nieuwe directeur voor KZA. Tot die gevonden is neemt voormalige TSS-directeur Gerrit Oosterhof de taken waar.

Kasteel begon in november 2011 als algemeen directeur van KZA. TSS meldt dat bij die benoeming is afgesproken dat Kasteel de functie voor een aantal jaren zou vervullen. TSS is eind 2013 overgenomen door het Canadese Constellation Software. Volgens TSS is die overname een 'natuurlijk moment' om de leiding over te dragen.

Ordina

Kasteel vertrok in september 2011, na een dienstverband van 22 jaar, bij ict-dienstverlener Ordina. Op 1 november 2011 begon hij bij TSS-bedrijf KZA.

TSS bestaat uit de ict-bedrijven Everest, KZA, Pharmapartners, Pinkroccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, Blueriq en Yonder.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5005096). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×