Interim-directeur CGI krijgt vaste aanstelling

Sake Algra volgt Ron de Mos op

Dienstverlener CGI heeft de Nederlander Sake Algra benoemd tot senior vice president van CGI Nederland. Algra gaf sinds eind april 2014 ad-interim leiding aan de Nederlandse organisatie van de dienstverlener. Het bedrijf maakt nu bekend dat Algra voor vast is aangesteld. In zijn nieuwe functie wordt Algra verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van CGI. Algra rapporteert aan Serge Dubrana, die leiding geeft aan centraal en Oost-Europa.

Sake Algra bekleedde voor zijn vaste aanstelling tot senior vice president verschillende functies binnen de dienstverlener. Hij was senior vice president voor de zakelijke markt en leidde de divisie Application Services.

Na diverse commerciële en managementfuncties was hij vanaf 2006 verantwoordelijk voor de erp-divisie en vanaf begin 2008 voor de wereldwijde SAP-activiteiten. Vanaf juni 2009 gaf hij leiding aan de divisie Professional Skills. In die functie was hij verantwoordelijk voor de grootste pool consultants binnen CGI Nederland.

Algra, die bedrijfskunde heeft gestudeerd, trad in 1997 in dienst bij LogicaCMG, de dienstverlener die in 2012 werd overgenomen door CGI.

Shell-divisie

Algra volgt Ron de Mos op. De Mos heeft per 1 mei 2014 een nieuwe functie binnen de ict-dienstverlener. Hij is verantwoordelijk voor de nieuwe wereldwijde Shell-divisie binnen CGI. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-24T11:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.