Managed hosting door True

Rene Verkerk nieuwe Benelux-directeur Littlebit

Distributeur focust op België en Nederland

It-distributeur Littlebit Technology heeft Rene Verkerk per september 2017 aangesteld als nieuwe Benelux-directeur. Hij krijgt ondersteuning van een team dat bestaat uit negen werknemers. Het bedrijf wil zijn distributie in België, Nederland en Luxemburg naar eigen zeggen ‘consequenter doorontwikkelen’.

Littlebit Technology trad in 2016 toe tot de Belgische markt. Begin 2017 opende de onderneming een vestiging in Utrecht. Als Benelux-topman gaat Verkerk leiding geven aan het gehele Benelux-team. Verkerk heeft een doctorstitel in Betriebswirtschaft en heeft 22 jaar ervaring in de it-distributie en contacten met de belangrijke producenten op de it-componenten- en periferiemarkt.

Verder komt Marc Salimans het team versterken in de functie van businessmanager value distribution. Zijn taak is de handel te bevorderen rondom enterpriseproducten en producten die oplossingen bieden. Dat zijn in eerste instantie enterprise en surveillance harddisks, enterprise ssd’s  en geheugenoplossingen van HGST, SanDisk, Samsung Enterprise en WD. Verder levert de onderneming producten van Corsair, Creative, G.Skill, Gainward, HGST, Kingston, Logitech, Ultimate Ears, Palit en WD.

Littlebit Technology werd in 2000 als onafhankelijke Zwitserse onderneming opgericht. Met kantoren in Zug (Zwitserland), Frankfurt (Duitsland), Wenen (Oostenrijk) en Utrecht bedient de it-distributeur en -dienstverlener het Duitse taalgebied en de Benelux-landen. De klanten in de Benelux-landen worden beleverd vanuit het centrale Europese magazijn in Alzenau, Duitsland.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.