Managed hosting door True

Chango Eersel wordt directeur bij Iton

Chango Eersel

Ict-dienstverlener Iton heeft Chango Eersel benoemd tot algemeen directeur. Eersel, tot 1 maart 2018 operationeel directeur bij Uniserver, volgt Pim de Joode op. Deze blijft voorlopig betrokken als ad-interim financieel directeur.

In 2016 koos Iton voor een strategie waarbij het wil groeien als aanbieder van hybride cloudoplossingen. Om dit te realiseren, ging het bedrijf in zee met investeringsmaatschappij Ox uit Amsterdam. De directie bestond destijds uit Rody van Egmond en Ernst Merks. De net aangestelde Eersel gaat samen met Van Egmond de nieuwe directie vormen. Een woordvoerder geeft aan dat Merks ondertussen aan de slag is gegaan bij dochteronderneming Ydentic, aanbieder van een hybride selfservice-oplossing. Daar gaat hij het saleskanaal opzetten. 

Iton is gevestigd in Enschede en Veenendaal. De locatie in Hoofddorp is overgegaan in QRC, voorheen Iton Staffing. Het bedrijf telt ruim honderd werknemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-28T13:42:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.