Managed hosting door True

Carta Online neemt opleidingstak Micros over

Overname handen schudden

Het in Utrecht gevestigde Carta Online, softwareontwikkelaar van cursus- en opleidingsadministratie, heeft het bedrijfsonderdeel voor cursusadministratie van Micros Software en Services uit Schiedam overgenomen. Beide partijen werkte al enige tijd samen met elkaar.

De software van Carta Online helpt klanten bij het inrichten van hun opleidings- en cursusadministratie. Ook biedt het bedrijf een online studentenportaal waarmee klanten hun cursisten, studenten en deelnemers kunnen informeren. De softwarediensten van het bedrijf draaien op het technisch platform van Micros.

Deze Schiedamse ict-dienstverlener heeft tevens een aantal softwareoplossingen, met name op het gebied van administratie-ondersteuning. De productlijn voor opleidingen en cursussen wordt nu afgestoten aan specialist Carta Online. Daarmee verwacht het bedrijf de continuïteit van deze oplossing te kunnen garanderen.

Voor Carta Online betekent de overname een mogelijkheid de eigen oplossing te verrijken om klanten beter te kunnen ondersteunen, met name op het gebied van de ondersteuning van de opleidingsketen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-04T10:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.