KPN-man in college van bestuur Open Universiteit

KPN-er Cees Brouwer versterkt per 1 mei het college van bestuur van de Open Universiteit. Met hem hoopt de Universiteit meer slag- en daadkracht binnen te halen.

Bij KPN was Brouwer verantwoordelijk voor projecten op het gebied van bijvoorbeeld spraaktechnologie, de behandeling van rsi en het professionaliseren van KPN’s projectmanagement. Brouwer wil zich inzetten voor de ontwikkeling van het zogenoemde kennisonderhoud. Voor de Open Universiteit betekent de benoeming een vergroting van de slagkracht van de instelling. De Open Universiteit wil het concept ‘een leven lang leren' beter uitdragen dan het in het verleden heeft gedaan, waar Brouwer een grote rol in zal spelen.

De benoeming van Brouwer geldt voor een periode van vijf jaar en is al goedgekeurd door de ondernemingsraad en de studentenraad. De andere leden van het College van bestuur zijn drs. Th.J.F.M. (Theo) Bovens, voorzitter, en prof. dr. ir. F. (Fred) Mulder, rector magnificus. Welke taken hij op zich neemt, is nog niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-03-01T15:20:00.000Z Ingrid Wolfslag
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.