ICTRegie-voorzitter wint Ict Personality Award

ICTRegie-voorzitter Paul 't Hoen is uitgeroepen tot ict personality van het jaar. 't Hoen kreeg de award voor het stimuleren van de samenwerking tussen het ict-bedrijfsleven en de wetenschap.

"Paul is in staat geweest een zeer actieve en positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ICT-sector door bruggen te slaan tussen het bedrijfsleven en de wetenschap", aldus de juryvoorzitter Amandus Lundqvist, voorzitter College van Bestuur TU Eindhoven. Naast zijn functie als voorzitter van ICTRegie, is ’t Hoen ook voorzitter van de Raad van Toezicht van Kennisnet.

De Ict Personality Award wordt uitgereikt aan de persoon die zich het afgelopen jaar rond ict positief heeft onderscheiden. De prijs maakt deel uit van de Nationale Ict Awards die jaarlijks door ICT~Office worden uitgereikt. Eerder ging de award naar Siep Eilander (2005), Clifford Sobel (2004), Joop van Lunteren (2003), Cees Neggers en Boudewijn Nederkoorn (2002).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-03-15T09:46:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.