Managed hosting door True

Dienstverleners dalen in top 50 favoriete werkgevers

 

Ict-dienstverleners zijn minder populaire werkgevers dan voorgaande jaren. IBM, Getronics PinkRoccade en Microsoft zijn dalers in de top 50 van favoriete werkgevers van de Intelligence Group.

De Intelligence Group maakte de resultaten van hun continu Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek van de eerste helft van dit jaar bekend. Hiertoe werden meer dan 8000 mensen gevraagd naar hun favoriete werkgever. LogicaCMG is de enige ict-dienstverlener die licht is gestegen in populariteit. Getronics PinkRoccade behoort tot de top drie dalers. Microsoft is de meest populaire ict-werkgever. Het bedrijf staat op een vijftiende plaats. In 2005 stond het bedrijf nog op een negende plaats.

De politie staat op een eerste plaats in de lijst van meest favoriete werkgever. Daarachter volgen Philips en Shell. Philips stond jaren op de eerste plaats.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1657351). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Omdat de categorieen in het onderzoek van 2005 en 2006 niet overeenkomen moet wel duidelijk gemaakt worden waarom vergelijking van uitkomsten gerechtvaardigd is.
Ik begrijp overigens niet dat er in het artikel een link is opgenomen naar wervingswereld.nl, terwijl het logischer lijkt te linken met www.intelligence-group.nl

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×