Rally moet nieuwe medewerkers opleveren

Softwareleverancier IFS heeft een nieuwe manier gevonden om medewerkers te werven. Twintig potentiële nieuwe medewerkers zullen twee weken lang met een Burton sportauto door Europa toeren. Uiteindelijk moet dit tien nieuwe medewerkers opleveren.

Leverancier IFS organiseert de IFS Rally om nieuwe medewerkers te werven. Twintig deelnemers zullen twee weken lang in Europa rondrijden in tien Burton's, sportauto's met een nostalgische uitstraling van Nederlands fabricaat.

Onderweg lossen de deelnemers business cases op. Zo krijgt IFS de gelegenheid de competenties van de medewerkers te testen. Aan het einde van de twee weken moeten tien kandidaten overblijven die een contract bij de maker van componentgebaseerde bedrijfssoftware krijgen aangeboden.

Cheque van 9000 euro
De winnaar van de rally krijgt ook een cheque van 9000 euro die hij kan besteden aan de aanschaf van een Burton. De prijs van een Burton sportauto, gebouwd op een (zelf mee te nemen) 2CV-onderstel, begint bij een kleine 4000 euro.

IFS is inmiddels al begonnen met werven en zegt in een persbericht al tientallen aanmeldingen te hebben gehad. De kandidaten worden eerst gescreend en geselecteerd, daarna gaan ze op gesprek bij IFS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-11T11:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.