Winnaars aan het woord: Microsoft

Microsoft won drie Computable-100 Awards voor: 'Imago beste werkgever', 'Imago beste zakenpartner' en 'Krachtigste ict-bedrijf van het jaar'. Eric Thijssen, director Small & Midmarket Solutions & Partners nam de Awards in ontvangst

Waarin onderscheidt Microsoft zich van de andere genomineerden?
Microsoft werkt met een volledig indirect model, dat betekent dat als wij succesvol zijn onze partners dat ook zijn en andersom. Daarnaast hebben we twee jaar geleden ons partnerprogramma aangepast om nog beter bij de wensen van onze partners aan te sluiten.

Om een voorbeeld te geven: elke dollar omzet die we generen uit Windows Vista levert de partners 16 dollar op. Zij leveren bijvoorbeeld additionele software op onze platformen, hardware, beeldschermen of randapparatuur. Wat de award voor ‘imago beste werkgever' betreft kan ik die keuze van de Computable-lezers alleen maar beamen. Microsoft heeft in de bedrijfsdoelstellingen vastgelegd dat het een goede werkgever wil zijn. Er is naast zakelijke groei ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en met ‘het nieuwe werken' proberen we door technologie meer flexibele werkplekken in te richten en een betere balans te vinden tussen werk en privé.

Waar staan de awards nu?
De awards hebben we een plaats gegeven in onze ontvangstruimte. Daar komen onze partners en die kunnen dan zien dat wij trots zijn op de prijzen.

Winnen jullie volgend jaar weer?
Natuurlijk willen we weer winnen. We komen binnenkort met nieuwe producten op de markt waar we veel van verwachten zoals Windows server 2008. We zijn ook komend jaar weer een goede zakenpartner en werkgever. Hopelijk komt dat terug in de stemmen. 

Klik hier voor meer 'Winnaars aan het woord'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit alles ruikt weer een beetje naar een gesponsorde actie, zoals de benchmark en TCO onderzoeken meestal ook zijn.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-23T11:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.